Wie ben ik

Home/Wie ben ik

Autorijschool Loet

Autorijschool Loet uit Wanroij geeft rijles in Nijmegen en omliggende dorpen. Je wordt thuis of ergens anders opgehaald en weer terug gebracht.

Over mij

Mijn naam is Leo Claassen, in Wanroij beter bekend als Loet, vandaar Autorijschool Loet. Ik ben een ervaren rij-instructeur. Mijn manier van les geven typeert zich in flexibel zijn, rustige en duidelijke uitleg. Voor veel mensen is het nemen van rijles behoorlijk spannend. Ik leer je in jou tempo hoe jij controle krijgt over de auto, waardoor je een veilige en vlotte bestuurder wordt.

Jouw doel is het rijbewijs halen en daar leid ik je voor op.

Mijn diensten

Autorijschool Loet biedt praktijklessen aan inclusief de voorbereiding op het examen. Theorie spullen Boek / pc cd-rom gratis in bruikleen. Daarnaast wil ik ook een opfris cursus aanbieden voor mensen die reeds in bezit zijn van een B rijbewijs, maar langere tijd niet achter het stuur hebben gezeten of specifiek bepaalde vaardigheden willen oefenen,

zoals: parkeren, pleinen en rotondes, auto(snel)wegen

Een rijlesuur bij Autorijschool Loet is ook echt 60 minuten !!!

Rijles nemen bij Autorijschool Loet betekent dat je gegarandeerd bent van lessen door een vaste rij-instructeur.

Meer informatie?

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

of neem contact met mij op via telefoon, mail of contactformulier

Over mijTel: 0651925992  
Indien niet bereikbaar: 0485-455585
E-mail: info@autorijschoolloet.nl
Autorijschool Loet
Hoevensestraat 20
5446 AK Wanroij